marți, 24 iunie 2014

Ouă pescăreşti

Pentru că există şi zile în care ne este foame dar lenea învinge şi nu prea avem tragere de inimă în a pregăti ceva prea complicat, aceste ouă pescăreşti sunt o soluţie simplă!
De ce ouă pescăreşti... Ei bine, pentru că asemenea pescarilor aflaţi pe malul apei, cu chef de pescuit şi nu de gătit, dar şi cu provizii atât cât este necesar, o să încropim o masă gustoasă, săţioasă, dar rapidă: cu ce găsim prin orice traistă!






Ingrediente:

- 2 ouă fierte, tari
- 50 g porumb fiert, dulce
- 1 ceapă verde
- 40 g cremă de urdă
- 1 linguriţă muştar
- 1 lingură ulei
- 1 linugră zeamă de lămâie
- sare şi piper după gust
- crutoane sau fulgi de porumb

Preparare:

Ouăle se taie bucăţele şi se pun într-un vas de bucătărie. Separat, într-un bol se amestecă uleiul, muştarul, sarea, piperul, cu crema de urdă, ceapa verde şi zeama de lămâie.
Sosul astfel obţinut se adaugă peste ouă. Adăugăm  şi porumbul şi amestecăm bine.
La final se presară peste ouăle pescăreşti crutoane sau fulgi de porumb!





Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu