Where to find me

Dacă vă place ceea ce vedeţi aici şi vreţi să ştiţi mai multe despre mine, ori să fiţi la curent cu noutăţile, sfaturile, reţetele şi activităţile mele, mă puteţi găsi şi aici:

1. Pagina Oficiala de Facebook a blogului culinar
2. Pinterest

Sper să vizitaţi aceste site-uri, să vă placă ceea ce descoperiţi acolo şi să începem împreună o călătorie a redescoperirii de sine!
De la cum şi ce să mâncăm, până la cum să acţionăm pentru a ne transforma viaţa şi a fi mai fericiţi, mai optimişti!Aştept cu nerăbdare veştile voastre, dar şi sfaturi, întrebări şi sugestii!

Un comentariu:

  1. Buna ziua!

    V-am urmarit activitatea in cadrul bloggului pe care il aveti si consider ca ati indeplini cu succes profilul candidatului care sa se potriveasca pentru noul format de emisiune culinara pe care PRO TV se pregateste sa o lanseze vara aceasta. Ati fi interesata sa apareti intr-un astfel de show? Va place sa gatiti si vreti sa impartasiti si celorlalti pasiunea pe care o aveti, dar pe care nu ati explorat-o niciodata la maximum? Noi va putem oferi ocazia sa faceti acest lucru! Daca sunteti interesata, lasati-mi un numar de telefon pentru a va putea oferi mai multe detalii. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere