În postarea de astăzi, puteți vedea 2 lucruri tare dragi mie: narcisele albe și bomboanele cu vișine! Un mod minunat de a ne bucura de primăvară!
Ingrediente:
- 200 g biscuiți simplii
- 6 linguri alune măcinate
- 2 linguri nutella
- 1 lingură zahăr
- esență de rom
- vișine din vișinată
- 70 g unt la temperatura camerei
- lapte cât să umeziți compoziția
- 2 linguri cacaoa
- fulgi de cocos pentru decor
Preparare:
Întăi de toate, punem vișinele la scurs.
Următorul pas constă în frecarea untului cu zahărul, iar când acesta din urmă s-a topit, adăugăm alunele măcinate, nutella, esența de rom, cacaoa, biscuiții și laptele. Frământăm compoziția cu mâna, iar daca mai e nevoie de lapte adăugăm lapte, iar în cazul în care a devenit prea moale, mai adăugăm biscuiți.
Ultimul pas constă în modelarea bombonelelor, pe care le umplem cu câte o vișină!
Biluțele astfel obțiunute se trec prin fulgi de cocos și se dau la frigider pentru 24 h.
Să aveți poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu