marți, 24 februarie 2015

Pizza la tigaie cu blat cu semințe

De data aceasta am adăugat la deja clasica și des postata pizza la tigaie câteva semințe gustoase la blatul original: bostan, floarea-soarelui și in!
O minunăție!





Ingrediente blat:

- 1 ou
- 3 linguri iaurt gras
- 6 linguri făină
- 2 linguri ulei
- sare și zahăr
- 1 lingură amestec semințe
- o bucățică mică de unt (apox. cât o nucă) pentru uns tava

Topping:

- 50 g bacon
- 20 g șunculiță afumată
- 2-3 ciupercuțe mici
- sos de roșii
- măsline
- cașcaval

Preparare:

Oul se bate bine cu iaurtul apoi se adaugă restul ingredientelor, făina la final. Aluatul va fi unul foarte lipicios, dar nu vă faceți griji! Așa trebuie să fie! Ungeți o tavă cu bucățica de unt, apoi cu mâinile întindeți aluatul în tavă.
Puneți deasupra bulion, carnea, ciupercile, măslinele și cașcavalul ras. Acoperiți tava cu un capac și lăsați să se coacă la foc mediu, pentru 10-15 minute. În tot acest timp este esențial să nu ridicați capacul!
Și gata, pizza voastră rapidă e numai bună de mâncat!
Puteți servi cu sos iute de roșii! Un adevărat deliciu....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu