luni, 29 iulie 2013

Salată de vară

Cu această salată de vară, simplă, dar gustoasă, plină de vitamine şi culoare, am ales să particip la Provocarea Dulce Românie a lunii iulie, găzduită de Blog cu legume. Un blog bine aranjat, cochet chiar, cu reţete câte şi mai câte!
Dar să lăsăm pălăvrăgeala şi să prezentăm vedeta!



Ingrediente:

- 2-3 caise bine coapte
- fulgi de migdală
- câteva bobiţe de zmeură
- câteva bucăţele de pepene roşu
- sirop de arţar (după gust)
- 2 linguri zeamă de lămâie

Preparare:

Tăiem bucăţele şi feliuţe fructele, le punem într-un bol, stropim cu sirop de arţar şi zeamă de lămâie, adăugăm fulgi de migdale şi servim. Dacă avem şi frunzuliţe de mentă, cu atât mai bine! Şi gata salata voastră de vară, atât de sănătoasă şi gustoasă!!!


Puteţi încerca diferite combinaţii de fructe, cum ar fi murele, afinele, că tot sunt acum pline pieţele de ele, sau orice alt fruct vă place mai mult!
Important este să încercaţi o aşa minunăţie de salată, care nu doar că e colorată şi parfumată, dar care vă şi energizează din cap până în picioare! Ca să nu mai vorbim de faptul că este ideală pe zilele astea toride de vară!!


Iar eu ţin să o felicit pe Ana Maria pentru tema minunată a provocării lunii iulie şi pentru că ne-a dat oportunitatea să gătim fără să gătim! Adică să folosim fructele aşa cum natura le-a oferit!!!
O vară plăcută vă doresc şi mult spor la gătit!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu