luni, 3 septembrie 2012

Vin cu portocale (Vine and oranges)

Pentru reţeta asta trebuie să aveţi puţină răbdare pentru că deşi prepararea nu durează mai mult de 5-10 minute, trebuie să aşteptăm o săptămână pentru macerare! (Scroll down for English recipe)



Aveţi nevoie de:

- 500 ml vin
- coaja de la mai puţin de jumătate de portocală
- pulpa de la jumătate de portocală
- 2-3 cuişoare sau scorţişoară, depinde în primul rând de gust

Preparare:

Vinul se pune într-o sticlă, se adaugă pulpa de portocală, coaja şi condimentele. Se pune la frigider şi timp de 7 zile, se agită conţinutul, o dată pe zi.


Apoi vă luaţi un coş, îl umpleţi cu tot soiul de bunătăţi, flori, fructe, legume, adăugaţi ca din întâmplare şi câteva pahare şi sticla cu vin şi plecaţi la iarbă verde! Şi aşa, aveţi parte şi de o zi relaxantă, în natură, la umbra butucilor de vie frumos parfumaţi!




You will need:

- 500 ml vine
- the skin of half an orange
- half an orange
- cinnamon or cloves 

Preparation:

Put the vine in a bottle, add the cinnamon or cloves, the orange skin and orange pulp and put all in the fridge. You have to shake the bottle one time a day, every 7 days and after a week you cand drink the vine.


Merge de minune la o fripturică la grătar, deoarece cuişoarele îi oferă o aromă uşor picant-amăruie! Dacă vreţi să folosiţi vinul pentru deserturi, renunţaţi la cuişoare şi folosiţi scorţişoară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu