miercuri, 12 septembrie 2012

Rulouri din bacon cu urdă şi smochine (Figs and bacon)

Dacă vă place pepenele galben cu prosciutto, felul acesta nu are cum să nu vă încânte. Din punctul meu de vedere e mai bun decât pepenele cu prosciutto. Şi e hrănitor, aromat, o combinaţie ce la prima privire nu pare prea apetisantă, dar care l-a prima îmbucâtură te va fermeca cu siguranţă!
Un adevărat deliciu! (Scroll down for English Recipe)


Aveţi nevoie de:

- bacon
- urdă (caşcaval, brânză, etc. ce aveţi prin bucătărie sau ce vă place)
- piper
- scobitori
- smochine

Preparare:

Puneţi pe feliuţa de bacon urdă cât o alună, rulaţi bacon-ul şi fixaţi cu scobitori. Puneţi rulourile astfel obţinute la prăjit, însă nu ţineţi foarte mult, doar cât să se perpelească puţin, scoateţi, presăraţi piper şi tăiaţi smochinele în patru!



O îmbucâtură de bacon, o muşcătură din smochină şi tot aşa până le daţi gata pe toate şi vă rugaţi să nu se fi terminat! Monstruos de gustos, vă spun sincer! Am făcut un pachet întreg de bacon aşa şi s-a terminat instant... pentru un moment am avut impresia că întreaga mea familie se transformase într-o familie de termite!


You will need:

- bacon
- cheese
- figs
- toothpicks
- pepper

Preparation:

Put on the bacon some cheese (as big as a hazelnut) and roll it up! Secure it with some toothpicks and fry it. Do not fry it too much, just a little, about 2-4 min.
Put the rolls on a plate add the figs, cut in 4 and serve it still warm! 

Good as heaven!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu