marți, 7 februarie 2012

Paste cu brânzâ

Pe o vreme aşa friguroasă ca asta, de îţi vine să nu mai laşi căciula şi fularul nici în casă, se cere o mâncărică rapidă şi gustoasă de preparat, după savurarea căreia să te ascunti repede sub plăpumioară.
Aşa că am pus repede la făcut nişte paste cu brănzică...
Aveţi nevoie de:

-smântână
-paste (orice fel de paste vreţi)
-ouă, eu am folosit 3
-puţin unt
-sare, piper
-şi brânzică

Într-o oală puneţi apa împreună cu sarea şi câteva bucăţele de unt la fiert şi în momentul în care dă în clocot, adăugaţi pastele.
Între timp, trebuie să daţi brânzica pe răzătoare, să o amestecaţi cu sare(dacă e nesărată), piper, ouă şi câteva linguri sau chiar un borcânel întreg de smântână.

Nu lăsaţi pastele să se fiarbă complet în oală, ci doar jumătate din timpul indicat pe ambalaj. Pastele se strecoară şi se adaugă peste ele amestecul de brânză cu ou şi smântână. Se pun în cuptorul deja încălzit şi se mai lasă aproximativ 20-30 de minute.
 Puteţi să o lăsaţi puţin să se mai răcească, dar eu una prefer mâncarea mai fierbinte...
Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu