miercuri, 14 decembrie 2011

Legume la cuptor

Din seria să păpăm ceva bun, vă prezint legume la cuptor cu rulouri din piept de pui.


Aveţi nevoie de:

- legume congelate care să aibă şi orez
-ciuperci de pădure (tot congelate)
-piept de pui dezosat şi fără piele
-muşchiuleţ
-caşcaval
-unt
-ulei
-sare
-piper
-hârtie de copt

Pentru început trebuie să aprindeţi aragazul, să încălzească. Puneţi în tavă hârtia de copt şi ungeţi-o cu unt. Puneţi legumele în tavă, picuraţi puţin ulei peste ele, presăraţi sare şi piper.
Spălaţi pieptul de pui, presăraţi şi pe el sare şi piper. Pe bucâtţle de carne întindeţi puţin unt, puneţi o feliuţă de muşchiuleţ şi caşcaval. Rulaţi-le şi aşezaţi-le în tavă. Peste toate acestea puneţi câteva bucăţele de unt şi băgaţi-le la cuptor pentru aproximativ o oră, o oră şi jumătate, în funcţie de puterea gazelor şi de cât de repede se face carnea.


Poftă bună!!!

P.S. ciupercile de pădure dau un gust extraordinar mâncării, iar untul face orezul foarte gustos. Spor la gătit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu