sâmbătă, 26 martie 2016

Mini rulouri din carne, umplute cu ciuperci

Sâmbăta asta sper să vă fac poftă cu niște rulouri simpatice! Și pe lângă faptul că sunt simpatice, mai sunt si gustoase?

Ce ziceți, le încercați?


Ingrediente:

- 100 g piept de pui
- 80 g ciuperci tocate mărunt, din conservă
- 2 fire ceapă verde
- 50 g cașcaval
- câteva fire de mărar sau pătrunjel, în funcție de preferințe
- sare și piper după gust

Preparare:

Într-o tigaie se pun la călit legumele, pentru aproximativ 20 de minute. Când sunt gata, se lasă să se răcească și se pregătește pipetul de pui.

Acesta se taie fâșii subțiri, se bate cu ciocănelul de șnitele, apoi se umple fiecare fâșie cu legume și se rulează.

Carnea se prinde cu scobitori, pentru a nu ieși umplutura la prăjit. Se prăjesc bine în ulei încins, sau se pot pregăti și la cuptor în funcție de preferințe.

Se fac repede, au un gust foarte bun și merg de minune alături de o mâncare de legume și o salată de primăvară delicioasă și revigorantă!

Poftă mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu