joi, 5 februarie 2015

Ardei a l'Amelie

Uneori nu am nici cel mai mic chef de mâncăruri sofisticate ori prea încărcate. Și în momente ca acestea iau ce apuc prin frigider și fac ceva rapid și gustos.
Ca acești ardei umpluți cu cremă de brânză. Gata într-o clipită, sănătoși, gustoși și sățioși. Și merg de minune cu o salată verde alături!
Mâncare pentru suflet...





Ingrediente:

- câțiva ardei grași
- brânză proaspătă de vacă
- cașcaval buric
- sare și piper după gust
- 1 ou
- măsline tăiate mărunt

Preparare:

Cuptorul se încălzește, ardeii se spală și se taie în jumătate. Brânza de vaci se amestecă cu buricul dat pe răzătoarea fină, cu sarea, piperul, oul și măslinele.
Jumătățile de ardei se umplu cu crema de brânză și se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.
Se servesc calzi, cu salata verde proaspătă și ridichi din belșug!




Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu