duminică, 4 august 2013

Desert lichid cu ananas şi cocos

Cu acest desert lichid, particip la concursul organizat de Sun Food, intitulat Gătesc Sănătos cu Sun Food!
În caz că încă nu ştiţi nimic despre acest concurs care deja este cât se poate de răspândit în lumea virtuală a blogger-ilor culinari sau vreţi să aflaţi mai multe despre gama variată de conserve drăgălaşe pe care Sun Food le pun la dispoziţia voastră, accesaţi cu încredere site-ul lor, www.sunfood.ro! De asemenea, în caz că sunteţi interesaţi despre amănunte legate de concursul organizat de ei, puteţi găsi mai multe informaţii aici.
În ceea ce priveşte prezentarea produselor, pot spune  că aceasta este tare chic, iar serviciile oferite de companie sunt impecabile!
Şi ca să vă mai spun câteva motive pentru care ar trebuit să încercaţi măcar o dată un produs Sun Food, trebuie să ştiţi că acestea întrunesc câteva calităţi esenţiale: nu au conservanţi, sunt 100% naturale, sunt bogate în vitamine şi cel mai important din punctul meu de vedere, se deschid extrem de simplu şi uşor! E imposibil să nu te îndrăgosteşti măcar de unul din produsele lor!!!
Dar, ca să spunem câteva vorbe şi despre desertul nostru lichid, răcoros şi exotic, pregătit cu ananas rondele, Sun Food, mai întăi las imaginile să vorbească de la sine!



Ingrediente:

- 2 rondele de ananas rondele Sun Food
- 3 linguri lapte de cocos
- zeama de la o lămâie
- jumătate din siropul din conserva cu ananas rondele Sun Food
- o linguriţă miere de albine

Preparare:

Toate ingredientele de mai sus, inclusiv rondelele de ananas tăiate bucăţele se dau prin blender. Lichidul astfel obţinut se toarnă în pahare şi se serveşte fie cu muuuuuuuuuuuuulte cuburi de gheaţă, fie cu o frigăruie din fructe! După cum mai spuneam şi în alte postări, în bucătărie totul ţine de imaginaţia fiecăruia, contează doar să o lăsaţi liberă!


Şi desertul vostru e gata! Se face repede, repede, ceea ce este ideal ţinând cont de cât de cald a fost zilele astea şi cel mai important, nu avem nevoie de aragaz pentru a îl prepara!
Astfel, prichindeii voştrii sunt mulţumiţi cu un desert dulce-acrişor, sănătos şi gustos, iar voi aveţi mai mult timp să vă răsfăţaţi cu ce vă place mai mult!!!!


Şi să ştiţi că desertul acesta lichid nu e dedicat doar prichindeilor, ci şi părinţilor acestora, dacă după preferinţe, adaugă puţin rom sau lichior de cocos! Un deliciu, devenit capriciu, cu cele mai gustoase feliuţe de ananas, marca Sun Food!
Spor la gătit şi la cât mai multe deserturi răcoroase, gustoase şi uşor de făcut!!!

4 comentarii:

  1. Ce bunatate acest desert,mai ales servit alaturi de frigarui de fructe!Mi-ai facut o pofta!!!
    Te pup cu drag!


    P.S. Te rog spune-mi simplu Mihaela,doar suntem prietene,nu-i asa?Mie asa-mi place sa cred!
    Calde imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect, atunci Mihaela ramane! Si ma bucur sa va am printre prieteni.

      Ștergere