miercuri, 7 septembrie 2011

Budincă de cartofi

Încă o reţetă bună, tot în tomn cu toamna, că o vom prepara din cartofi noi!
Aveţi nevoie de câţiva cartofi, brânzică, ciupercuţe, lapte, sare, piper, pesmet şi 2 ouă.

Trebuie mai întăi să fierbeţi cartofi, în apă, cu sare şi ulei şi după ce s-au fiert să îi curăţaţi de coajă şi să îi puneţi in castron şi să îi zdrobiţi.

După, treaba e uşoară. Îi amestecaţi cu un pahar mic de lapte, ciupercuţe de la borcan, mărunţite, brânzică dată pe răzătoare, sare, piper şi amestecaţi bine. După, intr-o tavă puneţi întreaga compoziţie, bateţi ouăle cu sare, piper şi pesmet şi turnati deasupra compoziţiei şi daţi la cuptor.
Lăsaţi mâncărica aproximativ 30 de minute şi după savuraţi budinca voastră.
Puteţi să o serviţi cu puţină smantână si o salată!

P.S. Pentru iubitorii de carne, puteţi să puneţi si bucăţele de cârnăciori sau piept de pui deja fiert, sau orice alt fel de carne vă place vouă, ideea e să fie deja fiartă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu