Prăjiturica
aceasta este atât de gustoasă, în cât nu mai are nevoie de alte prezentări! Tot
ce trebuie făcut este să fie de-vo-ra-tă!!!!
Ingrediente blat:
-
140 g
unt la temperatura camerei
-
140 g
zahăr (de preferat zahăr pudră)
-
70 g
făină
-
100 g
nuci măcinate
-
4
albuşuri (plus un praf de sare)
-
coaja
rasă de la jumătate de lămâie
Ingrediente cremă 1:
-
1
borcan 250 g nutella
Ingrediente cremă 2:
-
4 gălbenuşuri
-
140 g
zahăr (de preferat zahăr pudră)
Preparare:
Untul, la
temperatura camerei se freacă cu zahărul. Se adaugă nucile, coaja de lămâie,
făina, iar la final albuşurile bătute spumă. Compoziţia se toarnă într-o tavă
mică şi se coace pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate rece din tava şi
apoi se aşează pe dosul acesteia!!!!
Blatul astfel
obţinut se va unge cu un strat de nutella.
Separat,
gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi se vo întinde peste crema 1., urmând ca
prăjitura să fie introdusă iar în cuptor, la foc slab, pentru a se usca crema
de gălbenuş.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu