marți, 7 octombrie 2014

Bucuria- este sau nu de negăsit...

Despre bucurie se spun multe... Unii îşi petrec întreaga viaţă  căutând-o, alţii se împiedică de ea la tot pasul, iar alţii se înfruptă din ea cu nesaţ.
Fericiţi cei din urmă aş îndrăzni să afirm, pentru că au descoperit cheia unei vieţi fericite: capacitatea de a se bucura de MICILE plăceri pe care viaţa le presară la tot pasul!

Iar eu, alături de aceştia, ca un copil cu ochii de-a dreptul bulbucaţi de plăcere, mă bucur de Bucuria! Încă nu aţi înteles nimic....!?

Atunci, să vă destăinui secretul...


Înfruptaţi-vă cu Bucurie!!!!!!! E dulce, e colorata, e  veselă, este pur şi simplu BUCURIA- pentru trup şi pentru suflet!

Pentru pici şi bunici, mămici şi tătici, proaspăt îndrăgostiţi sau amici... cu toţii zâmbesc mai cu spor când au Bucuria!


Acum, într-o notă mai serioasă...  De ce aduce BUCURIA bucurie!? Ei bine, ciocolata are darul minunat de a elibera dopamina şi ENDORFINELE! Dar ce fac doamnele endorfine! Ei bine, sunt răspunzătoare cu calmarea durerii, inducând organismului o uşoară stare de relaxare, euforie, deci BUCURIE! Motiv pentru care în copilărie până şi cea mai mică îmbucătură de ceva dulce, ne făcea să fim toată ziua cu gura pân la urechi!

Aşa şi acum, ca adulţi, ne "drogăm" cu porţia să îi zicem zilnică de dulce, pentru a ne gâdila endorfinele şi a ne face, automat mai fericiţi!

Iar voi fetelor, poate că aţi observat că în anumite perioade dintr-o lună, aveţi o poftă nebună de dulciuri! Nu e de mirare, căci organismul uman ştie singur ce să ceară pentru a îi fi mai bine!

Ce trebuie să ştim este că starea euforică trece destul de repede după ce nivelul de glicemie din sânge se reglează. Desigur, un nou cubuleţ de ciocolată ar putea fi o soluţie! Dar contează şi ce dulce este.

Eu vă recomand bomboanele Bucuria! Nu au acest nume fără motiv, iar dintre celelalte dulciuri aflate pe piaţă la ora actuală, pot să vă spun cu mâna pe inimă că sunt cele mai gustoase! Nu vă pot garanta că sunt 100% sănătoase, însă vă pot garanta că după ce aţi mâncat o cantitate semnificativă de bomboane bucuroase, nu o să vă doriţi să vă înnecaţi stomacul în litrii de apă din cauză că aţi fost supra-îndulciţi!

Arahida e arahidă, aluna este aluna, vişina-vişină, iar gustul lor, DIVIN!

Personal sunt topită după bomboanele Chişinău de seară şi Moldova, bomboane pe care le şi procur de fiecare dată când întâlnesc în drumul meu pe la metrourile bucureştene chioşcurile Bucuria (chioşc ca cel de mai sus)!


Vă recomand cu mare căldură şi încredere aceste bomboane! Leagă prietenii, încălzesc inimi, îndulcesc certuri şi bucură inima!

Iar voi, băieţi, data viitoare când vreţi să vă surprindeţi iubita, cumpăraţi un pumn de bombonele colorate şi aromate, ascundeţi-le la spate şi când vine ea, SURPRIZĂ!
Sunt sigură că uimirea, bucuria şi plăcerea pe care o să le citiţi în ochii ei vor rămâne adânc întipărite în sufletele voastre!

Unde găsiţi Bucuria:

1. Facebook Bucuria
2,Site oficial Bucuria (de unde vă puteţi achiziţiona porţia zilnică de bucurie, cu livrare la domiciliu!)
3. Locaţii din ţară:

- Metrou Piaţa Unirii 1 şi 2
- Metrou Piaţa Romană
- se mai găsesc prin unele pieţe din Galaţi şi am văzut că şi în Braşov

Spor la mestecat Bucurie dragilor! Şi dacă aţi încercat deja bombonelele astea, aştept impresii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu