E unul dintre cele mai uşor de preparat torturi şi cel mai interesant, nici nu aveţi nevoie de făină pentru această reţetă!
TORT CU CIOCOLATA
5 oua (5 galbenusuri si 3 albusuri)
esenta de rom
150 grame zahar
unt (aprox un pachet)
o ciocolata si jumatate
Untul si ciocolata se topesc, albusurile se bat cu zaharul. Separat se bat si galbenusurile. Se amesteca toate cele trei compozitii si se da la cuptor.
CREMA
1 ciocolata si jumatate
250 grame de smantana
o lingura cafea
Toate se pun la baie de abur.Lasaţi tortul la racit pentru câteva ore, sau cel mai bine pentru o zi, apoi ortanţi frumos partea de sus cu frişcă, trandafiraşi sau orice altceva şi serviţi!
E un tort delicios, uşor de făcut, pe care musafirii îl vor aprecia cu siguranţă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu