Poate că unii dintre voi îşi doresc să pregătească ceva gustos dar simplu pentru seara de Revelion şi nu ştiu ce anume! Pentru cei care vor să se inspire de undeva, am pregătit acest post, care vă prezintă o reţetă delicioasă şi uşor de preparat de ciupercuţe umplute.
Aveţi nevoie de:
- câteva ciupercuţe, cu o pălărie mare; umărul de ciuperci depinde mai ales de câţi invitaţi aveţi la masă.
-caşcaval
-felii de pâine (atâtea felii câte ciuperci aveţi)
-pătrunjel, mărar sau codiţe de ceapă verde
-unt
-sare, piper şi ce alte condimente vă mai plac
-puţină zeamă de lămâie
Ce trebuie să faceţi:
Curăţaţi pălăriile ciupercilor, puneţi puţin unt în ele, sare şi piper. Picioruşele ciupercilor le tocaţi mărunt, împreună cu zarzavatul, presăraţi şi pe acestea puţine condimente şi umple-ţi pălărioarele.
Într-o tavă de cuptor, aşezaţi feliile de pâine, peste care puneţi caşcavalul şi apoi aşezaţi ciupercuţele umplute, peste care puneţi puţin caşcaval ras şi câteva picături se zeamă de lămâie.
Daţi la cuptorul deja încălzit şi veţi avea cele mai gustoase aperitive! Merg de minune cu un pahar de vin...
Nu pot să vă urez decât spor la bucătărit şi poftă MARE!!!!!
cât timp le laşi la cuptor?
RăspundețiȘtergereDepinde de cuptor, insa 15-20 de minute ar trebui sa fie suficiente. Daca nu esti sigura, le incerci si vezi daca s-au facut sau nu.
RăspundețiȘtergere