marți, 6 mai 2014

Frappe cu sirop de arţar

Deşi încă nu e prea cald afară, uneori, când soarele se mai îndură de noi şi vântul decide să nu mai bată, este o vreme chiar plăcută afară!
Şi cum nimic nu e mai plăcut decât un răsfăţ cafeinos, un frappe răcoritor e bine-venit! Şi dacă se întâmplă să fie şi în compania unor buni prieteni... DI-VIN!


Ingrediente:

- 1 linguriţă plină cu ochi ness
- zahăr sau miere după gust
- 250 ml apă
- 50 ml lapte condensat
- frişcă la tub
- bucăţele de ciocolată
- sirop de arţar
- cuburi de gheaţă

Preparare:

Dizolvaţi nessul împreună cu zahărul sau mierea de albine în apă călduţă. După ce s-au topit, adăugaţi laptele condensat şi cuburi de gheaţă. Puneţi deasupra frişcă din belşug, bucăţele de ciocolată şi 10-15 ml sirop de arţar.
Aruncaţi la întâmplare şi un pai şi savuraţi cel mai bun frappe din oraş!


Să aveţi poftă!!!

2 comentarii: