marți, 19 noiembrie 2013

Vinete umplute

Am zis să revin în semi-forţă cu o reţetă de vinete umplute! Preparată acum câteva secole ce-i drept, dar tare gustoasă şi uşor de făcut! Aşa, numa bună pentru oameni ocupaţi, aflaţi tot timpu pe drumuri!


Ingrediente:

-  câteva vinete (în funcţie de cantitatea pe care doriţi să o preparaţi)
- sare şi piper
- caşcaval
- ardei gras roşu
- roşii
- ciuperci
- dovlecel
- ceapă

Preparare:

Vinetele se spală şi se taie în jumătate. Miezul se scobeşte şi se lasă de-o parte. Între timp restul ingredientelor se taie mărut, se amestecă cu sarea şi piperul şi se călesc puţin într-o tigaie cu ulei încins. Cu aceste legume se umple fiecare jumătate de vânătă, deasupra se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor până se coc bine.
Se servesc calde, cu salată sau simple! Gustul însă este garantat extraordinar şiiiiiiiiiii încă mai sunt vinete pe piaţă!


Vă doresc poftă bună şi spor la gătit, iar noi de acum o să ne auzim mai des!






2 comentarii:

  1. Foarte gustoase! La fel mi se intampla si mie, cu greu reusesc sa postez cate ceva, in schimb am o gramada de poze cu retete incercate care isi asteapta randul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc sentimentul atat de bine! Dar nu stiu, abia mai am timp pentru o gura de aer intre drumuri... parca as fi tot timpul la o cursa contra-cronometru!

      Ștergere