joi, 6 septembrie 2012

Brânzică şi mure (Blackberry Fantasy)

Deşi desertul ăsta uşor, văratic, l-am savurtat cu ceva timp în urmă, am tot amânat să îl fac cunoscut! Însă cum încă se mai găsesc mure dacă e să căutaţi cu atenţie, chiar săptămâna trecută am adunat o mână zdravănă de la vie, am zis să îl împărtăşesc şi cu voi. Şi asta pentru a profita de minunatele fructe de pădure care încă se mai bucură de razele calde şi se coc leneşe! Dar şi pentru a profita de ultima zvâcnire a verii şi a vă face rezerve de minerale, vitamine, etc. pentru toamna şi iarna ce se apropie în goană! (Scroll down for English Recipe)


Pentru o porţie aveţi nevoie de:

- 100 g brânză proaspătă de vaci
- miere de albine după gust
- 2 pumni de mure

Preparare:

Amestecaţi brânzica cu un pumn de mure şi o lingură plină de miere. Frecaţi bine apoi aşezaţi frumos la baza paharului un strat de cremă de brânză. Adăugaţi restul de mure, peste puneţi restul de brânză şi ca decor folosiţi câteva mure şi o floare de cicoare. Picuraţi miere de albine (de salcâm preferabil) deasupra şi savuraţi!
Gustul este incredibil!!! Divin chiar! Delicios!




For one portion you will need:

- 100 g fresh cheese
- 100 g blackerries
- honey (as much as you like)

Preparation:

Put the cream cheese in a bowl, add 100 g blackberries and the honey and mix. Put half of the cream in a glass, add the rest of the blackberries and put the other half of cream. Put 2-3 blackberries and a flower and serve it! Soooooooooooooooo good!


Aşa că bucuraţi-vă cât mai e timp de fructele sezonului ce a trecut, pentru a lăsa loc gustoaselor mere, pere, gutui, struguri, prune... nuci, alune... Câte prăjituri şi minunăţii putem pregăti toamna asta! Timp şi bani să fie!


Serviţi cu încredere şi iubiţi fructele şi natura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu