duminică, 11 martie 2012

Usor de crosetat, in sfarsit la toate chioscurile

Poate ca va mai amintiti ca am vorbit despre revista Usor de crosetat, in posturile mai de la inceputul acestui blog. Daca nu, puteti gasi amanunte aici.
Ei bine, acum e oficiala treaba! Revista  a aparut in sfarsit la toate chioscurile din tara! Cum se explica acest lucru?! Ei bine, dupa ce am cautat, investigat, cercetat ce se intampla cu aceasta revista, asta dupa ce am constatat ca dupa numarul 4 nu a mai aparut niciunul, pe nicaieri, am aflat marele mister!
Totul consta in strategia de marketing a firmei. Astfel, au fost distribuite pe piata cateva numere, in anumite zone ale tarii, fara publicitate, fara nimic, pentru a se vedea, statistic vorbind, cat, cum si daca se cumpara! Din aest motiv nu gaseam revista oriunde, iar dupa primele 4 numere nu au mai aparut pe nicaieri.
Se pare ca, din fericire, a prins la public si la distanta de cateva luni, 6 sau 7, a aparut oficial!!! Si nu pot spune decat ca acest lucru ma incanta, pentru ca e o revista utila, practica, cu sfaturi practice si lectii de cum sa faci lucrurile cat mai corect!
Din fericire am primele patru numere, fapt ce ma scuteste acum, ca o luna sa cheltui niste bani, dar va spun sincer ca abia astept numarul 5!!! Chiar daca se gasesc pe net modele gratuite de pulovere, gentute, fulare, consider ca e util sa avem in casa si o astfel de revista! Si nu ii fac publicitate, doar consider ca e ok sa fac o prezentare a acesteia!
Un singur lucru am de obiectat fata de ea! Lanica pe care o primim la fiecare numar este foarte aspra! E adevarat ca acest lucru se datoreaza continutului mare de lana din compozitie, dar mie sincer, imi displace. Si asta pentru ca nu suport lucrurile aspre, care zgarie! Fapt ce m-a determinat sa crosetez patratelele pentru paturica din alta lanica, achizitionata din magazinele de specialitate. Mai ales ca sunt sigura ca pentru cei care au copii prin casa, in momentul in care patura va fi terminata, va deveni un adevarat obiect de joaca, iar o lanica prea aspra cred ca nu ar fi pe placul celor mici....
In rest....nu prea am nimic de obiectat....e frumos structurata, la un moment dat pe parcursul colectiei o sa apara si un dosar special cu ajutorul caruia putem tine revistele impreuna, fara sa le ratacim, modelele sunt bine explicate, deci chiar si o persoana care nu a mai avut nicio tangenta cu ceea ce numim crosetat, poate invata cum sa o faca!
Una peste alta, e o revista care e utila in casa... daca te intereseaza cat de putin lucrul de mana!
Si daca va intereseaza sa stiti mai multe detalii despre aceasta noua revista, puteti accesa acest link .

3 comentarii:

  1. Buna Amalia,
    Ai vrea sa vinzi lana care o ai de la revista "Usor de crosetat"? Eu le-as cumpara de la tine cu 6 lei bucata. Da-mi un semn pe adresa de e-mail alexandrina74ro@yahoo.com. Multumesc. Ioana POPA

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti sa descarcati numerele originale ale revistei de pe forum: Facilmente Uncinetto

    RăspundețiȘtergere