duminică, 1 noiembrie 2015

Salată de cus cus cu pătrunjel şi rodii

Acesta e un fel de mâncare pentru zilele alea când vreţi să fiţi foarte, foarte, dar fooooooooooaaaaarte puturoşi!

Nu cred că există ceva care să se prepare mai rapid de atât!






Ingrediente 2 porţii:

- 200 ml apă fiartă
- 200 g cus cus
- 1 rodie
- o legătură pătrunjel
- 1 portocală
- sare după gust
- ulei de măsline
- 50 g brânză buric

Preparare:

Puneţi cus cus-ul într-un bol, iar peste el turnaţi apa fiartă şi lăsaţi să se hidrateze. Între timp tocaţi pătrunjelul, stoarceţi zeama de la portocală, radeţi brânza buric şi curăţaţi rodia.
Când cus cus-ul s-a hidratat, adăugaţi peste toate celelalte ingrediente şi amestecaţi.
Gata, aveţi cea mai rapidă şi săţioasă salată! Unde mai pui că nici nu e nevoie de cine ştie ce abilităţi de bucătar pentru a o prepara!




S-aveţi poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu