sâmbătă, 4 aprilie 2015

Salată de rucola și quinoa

E primăvară, verdețurile inundă grădinile, piețele... și sinceră să fiu nu mă pot opri din mâncat urzicuțe, leurdă, spanac, salată și alte verdețuri minunate pe care primăvara ni le oferă cu atâta drag!

De data asta am încercat o salată de păpădie cu quinoa... o minunăție!





Ingrediente:

- păpădie sau rucola
- 4-5 ridichi
- 100 g cașcaval
- câteva măsline
- 3 linguri boabe de porumb amestecate cu o lingură iaurt
- amestec semințe pentru salată Solaris
- 1 ou fiert
- 50 g quinoa
- sare și lămâie după gust
- un strop ulei de măsline

Preparare:

Întăi de toate fierbeți quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj (eu am utilizat de la Solaris) și înainte de o fierbe spălați-o bine, pentru a nu fi amară.
Apoi, amestecați într-un vas încăpător toate ingredientele și savurați cea mai bună salată din lume!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu