Nu aveam cum sa nu pregătesc și eu ceva special cu ocazia Sărbătorii Iubirii! Și pentru că în viziunea mea nimic nu se potrivește mai bine acestui sentiment decât căpșunile rozalii, dulci-acrișoare, cu o simpatică formă de inimoară și ciocolata amărăuie (așa cum și dragostea mai poate fi uneori), am decis să pregătesc un desert fffffffffffffffffoarte simplu, dar atât de gustos: căpșuni în ciocolată!
Ingrediente:
- căteva bucăți de căpșuni, după voia inimii și puterea buzunarului
- ciocolată amăruie
- inimioare din zahăr pentru decor
- bețișoare pentru frigărui pe post de suport pentru căpșună
Preparare:
Se spală și se zvântă fructele. Ciocolata se topește pe baie de abur. Pe o farfurioare se împrăștie inimioarele din zahăr. Se înfig bețișoarele în căpșuni. Se trec fructele prin ciocolata topită și apoi prin decorul din zahăr.
Se așează într-un pahar sau cum vreți voi și vă delectați tooooooooooooate simțurile!
Să aveți o zi a îndrăgostiților după pofta inimii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu