marți, 11 februarie 2014

Cum să preparaţi o cafea mai gustoasă

Poate că ştiţi deja acest mic truc, sau poate că nu... Deşi auzisem despre el de ceva timp, abia acum câteva zile l-am încercat şi eu. Şi cum rezultatul m-a mulţumit pe deplin, am zis că trebuie să îl împărtăşesc şi cu alţii.
Aşadar, cacaoa este secretul unei cafele mult mai gustoase, aromată şi cât se poate de plăcută la gust.


Treaba e simplă. În ceaşca de cafea, pe lângă ingredientele obişnuite, adăugaţi şi o jumătate de linguriţă de cacaoa! Rezultatul este cât se poate de gustos.

De asemenea, dacă înlocuiţi zahărul cu miere (eu am deja ceva timp de când am făcut treaba asta şi sunt cât se poate de mulţumită) veţi avea o cafea mult mai sănătoasă! Iar gustul, este chiar plăcut!


Şi pentru o cafea, capucino, nes, aşa, spumos, ca cel de mai sus, aveţi nevoie de un mini-mixer, ca cel de mai jos.




Se găsesc din plin la Ikea, la un preţ cât se poate de simpatic, de 5 lei!

Cât despre modul de utilizare, ei bine, în ceaşca voastră preferată de cafea, puneţi puţină apă sau lapte cald şi porniţi mixerul. Imediat o să înceapă să se formeze o spumă delicioasă! După, turnaţi restul de apă, puteţi adăuga şi lapte, sau un strop de alcool, în funcţie de cum preferaţi să vă savuraţi cafeaua!
Şi să nu uităm de cacaoa!!!


Vă invit la o ceaşcă de cafea, aveţi de unde alege şi sper să încercaţi şi să vă şi placă sugestia mea! Şi ca ultim pont, scorţişoara măcinată presărată deasupra spumei aceleia delicioase, face minuni!!!



!!!! Imaginile utilizate nu îmi aparţin şi nu deţin drept de copyright asupra lor!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu