sâmbătă, 10 august 2013

Mocktail din kiwi şi lapte de cocos

În ultimul timp, de când am aflat că laptele de cocos este bogat în fier, pur şi simplu mă obsedează acest tip de lapte! Ca să aibă efecte, e cât mai bine să fie consumat crud, însă este excelent şi în clătite sau alte feluri de prăjituri! Însă, ţinând cont de cât de cald este afară, cred că băuturile reci, aromate şi pline de fructe delicioase sunt cheia succesului. Ca să nu mai spunem cât de sănătoase pot fi! Şi cam e cazul să începem să adunăm din vitaminele şi mineralele verii şi a toamnei, pentru iarna ce va să vină. Deşi ştiu, pentru mulţi gândul acesta este undeva depaaaaaaaaaaarte! Dar să trecem la treabă şi să vorbim despre mocktailul nostru!



Ingrediente:

- 2 kiwi
- 200 ml lapte de cocos
- o linguriţă miere de albine
- zeama de la o lămâie
- frişcă
- bucăţele de ciocolată

Preparare:

Bucăţelele de kiwi, mierea, laptele de cocos şi zeama de lămâie se pun în blender. Totul se amestecă bine, se gustă pentru a vedea dacă este potrivit de dulce, apoi se toarnă în pahare şi se ornează după preferinţă cu frişcă şi bucăţele de ciocolată, sau îngheţată! Şi apoi, savuraţi!


Foarte gustos, foarte răcoritor, foarte sănătos! Excelent pentru toată familia şi cât se poate de bun de savurat la malul mării! Dacă nu şi acasă, cu o carte bună în mână e excelent!


Să aveţi poftă bună şi un sfârşit de săptămână răcoros!

2 comentarii:

  1. Deja am savurat paharul acela,si mai vreau unul!Mai primesc?Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi cu intarziere si in alt sezon, un pahar e oricand aici pentru prieteni. Insa acum, cred ca merge mai bine un ceai sau o ciocolata calda!

      Ștergere