miercuri, 1 august 2012

Vio's lemonade

Draga mea prietenă, Violeta, s-a apucat şi ea de gătit, tăiat, feliat, ciopârţit, fiert, îngheţat, amestecat şi a venit  cu o reţetă delicioasă de limonadă, nu să îmi facă ceea ce unii ar numi concurenţă, ci să lucrăm în colaborare!!! Iar limonada ei e tare aspectoasă! Ceea ce înseamnă că ar face sigur concurenţă celor mai elegante limonade a teraselor cu fiţe!


Vedeţi numai cât de frumoasă, colorată, fructoasă, revigorantă şi revitalizantă este această minunată limonadă! Plină de viaţă şi veselie ca şi Violeta. O adevărată odă adusă celor trei simţuri ale noastre: văz, miros şi gust!


Violeta spune că avem nevoie de următoarele pentru minunăţia asta:

- 2-3 lămâi
- 2-3 lime
- 2 portocale
- miere din belşug
- frunze parfumate de mentă
- 2 litrii de apă
- 1 lămâie, o limă şi o felie de portocală pentru ornat

Ce aveţi de făcut:

Stoarceţi zeama fructelor, puneţi-o într-o carafă, împreună cu miere, după gust, apă şi frunze mari şi aromate de mentă, amestecând bine-bine. Adăugaţi feliile de lămâie şi lime în carafă şi puneţi totul la rece, pentru o mai bună împrăştiere a aromelor în apă!
Serviţi într-un pahar ce fură ochii invitaţilor, serviţi cu o feliuţă de portocală bine înfiptă într-o margine a paharului şi adăugaţi rapid şi un pai colorat!


Priviţi numai ce bogăţie de arome, culori, farmec şi frumuseţe!
Iar gustul, credeţi-mă, a fost pe măsură...
.... oare să încep să îmi fac griji că e probabil să am o concurentă!?



2 comentarii:

  1. Nu trebuie sa iti faci griji pentru nicio posibila concurenta...e colaborare...si ma bucur nespus ca ti-a placut atat de mult ! :*:*:*

    P.S. la cate mai multe ...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te astept sa facem o cina ca intre fete!!! Fiecare sa se dea in spectacol cu ce stie mai bun sa faca! Si poate colaboram la din ce in ce mai multe prajiturele :*

    RăspundețiȘtergere